ProPresenter/ ProVideo Player User Error

Ran into a problem this weekend that had me stumped for a little while. We were setting up background for our service. Then at one point when we selected a video in PVP it didn’t change in either program.

We rebooted. Things were working normal and after awhile we’d run into the problem again. Hmmmmmmmm…….

Well it turned out that we had 1011 videos in PVP but only 693 in PP3. The problem arose when we were trying to fire videos in PVP above the 693 that PP3 had. So we got both programs synced with all our videos on stills. I think we’re up to around 1400 backgrounds in each application.

Bonus:
A freebee resource for you. If you are running multiple screens on your stage, Awake Images is giving away Volume 1 of their library free. I’ve been kicking around the idea of mixing in static images with our loops. I think it’ll make the loops stick out more. I also like the idea of using loops with a theme or idea instead of the generic 12″ Design and Jumpback loops. I haven’t actually done any of this yet but I’m going to start trying it out soon.

Advertisements

February 26, 2008. Tech Stuff, Video.

Leave a Comment

Be the first to comment!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback URI

%d bloggers like this: